Tarieven en vergoeding

Tarieven

ZorgDuurPrijs
Informatief gesprekGratis
Vrijblijvende kennismaking30 minuten€ 25,-
Intake60 minuten€ 35,-
Individuele therapie (PMT) per sessie50 minuten€ 72,-
Groepsmodule ACT na Tegenslag
(10 bijeenkomsten, maximaal 8 deelnemers)
60 minuten€ 45,-
Totaal € 450,-
Schriftelijk verslag (op aanvraag)€ 35,-

Vergoeding en doorverwijzing

Verzekering en verwijzing
Een arts kan voor een behandeltraject bij Rinske’s Trampoline een verwijzing geven, maar ook zonder verwijzing kun je bij mij terecht. Een verwijzing kan vooral belangrijk zijn voor je verzekering. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden PMT-behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. PMT valt dan onder alternatieve geneeswijzen, subgroep Vaktherapie. Weet je het niet zeker, neem dan vooral contact op met je zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoeding van vaktherapie vind je op Zorgwijzer.nl.

Extra informatie bij doorverwijzing
Ben jij doorverwezen door een arts en ben je ook daar nog in behandeling? Het deel van je behandeling dat je bij mij volgt, kan dan soms vallen onder de DBC van die arts. De factuur gaat dan naar deze arts, waardoor er soms weer andere mogelijkheden zijn voor vergoeding van het deel dat je bij mij volgt.
Dit is een verzekeringstechnisch verhaal. Overleg dus vooral met je hoofdbehandelaar wat de mogelijkheden zijn.

Kundig en veilig

Ik ben lid van de NVPMT, aangesloten bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) en lid van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Leden van deze beroepsverenigingen hebben een door de overheid erkende opleiding gevolgd. Je kunt je als behandelaar niet zomaar aansluiten bij deze beroepsverenigingen. Je opleiding, werkervaring, bij- en nascholing, intervisie en supervisie moeten daarvoor voldoen aan een heleboel eisen. Je weet dan ook zeker dat je bij mij in kundige en veilige handen bent. Lidmaatschap van de beroepsverenigingen vergroot de kans dat jouw verzekering (een deel van) jouw behandeling vergoedt aanzienlijk groter.

Logo NVPMTLogo FVBLogo NFG