Tarieven en vergoeding

Tarieven

ZorgDuurPrijs
Uitgebreide vrijblijvende kennismaking30 minutenGratis
Intake60 / 90 minuten€ 35,00 / € 52,50
Individuele therapie (PMT) per sessie50 minuten€ 72,00
Groepsmodule ACT na Tegenslag
(10 bijeenkomsten, maximaal 8 deelnemers)
60 minuten€ 45,00
Totaal € 450,00
Schriftelijk verslag (op aanvraag)€ 35,00

Vergoeding en doorverwijzing

Verzekering en verwijzing

Een arts kan je een verwijzing geven voor een behandeltraject bij Rinske’s Trampoline, maar ook zonder kun je bij mij terecht. Een verwijzing is meestal vooral belangrijk voor je verzekering. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden PMT-behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. PMT valt dan onder alternatieve geneeswijzen, subgroep Vaktherapie. Weet je het niet zeker, neem dan vooral contact op met je zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoeding van vaktherapie vind je op Zorgwijzer.nl.

Extra informatie bij doorverwijzing

Ben jij doorverwezen door een arts en ben je ook daar nog in behandeling? Het deel van je behandeling dat je bij mij volgt kan dan soms vallen onder de DBC van die arts. De factuur gaat dan naar deze arts, waardoor er soms weer andere mogelijkheden zijn voor vergoeding van het deel dat je bij mij volgt. Dit is een verzekeringstechnisch verhaal. Overleg dus vooral met je hoofdbehandelaar wat de mogelijkheden zijn.

Kundig en veilig

Ik ben RBCZ-geregistreerd therapeut. Ook ben ik lid van de NVPMT, aangesloten bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) en lid van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Je kunt je als behandelaar niet zomaar aansluiten bij deze beroepsverenigingen; je moet een door de overheid erkende opleiding hebben gevolgd. Ook moeten je werkervaring, bij- en nascholing, intervisie en supervisie voldoen aan een heleboel eisen. Daardoor weet je zeker dat je bij mij in kundige en veilige handen bent. Dat ik lid ben van de genoemde beroepsverenigingen maakt ook de kans dat jouw verzekering (een deel van) jouw behandeling vergoedt aanzienlijk groter.

Logo RBCZ voor Rinske's TrampolineLogo NVPMTLogo FVBLogo NFG