Over Rinske

Rinske’s Trampoline is ontstaan uit het inzicht dat veel mensen stagneren als ze zich geconfronteerd zien met de vergankelijkheid van het leven. Dan wel op het vlak van levensperspectief, dan wel fysiek of in vertrouwen. Het raakt me dat hier zo weinig oog voor is, dat deze mensen na hun (medische) proces alles zelf weer op moeten pakken.

Doordat ik al jong in het leven geconfronteerd ben met de eindigheid ervan heb ik een interesse ontwikkeld voor de zaken die mensen bewegen en juist niet bewegen. Wat zijn drijfveren, wat geeft zingeving?
Door een levenservaring die alles op zijn kop zet zijn dromen en ambities soms niet meer reëel of zijn ze verschoven. Vanuit mijn interesse en passie vind ik dat hier aandacht en begeleiding voor moet zijn. Hier wil ik me volledig voor inzetten! Dit en de bevestiging hiervan tijdens mijn afstudeeronderzoek aan de AYA-poli van het Radboud Ziekenhuis heeft geleid tot het opzetten van Rinske’s Trampoline.

Ik ben opgeleid tot psychomotorisch therapeut, daarnaast heb ik ook mijn papieren gehaald als medewerker maatschappelijke zorg en sportmasseur.
De ervaring in de psychiatrie, met het menselijk lichaam en uit mijn persoonlijke leven waar ik me onder andere vele jaren heb ingezet als vrijwilliger zijn één grote leerschool. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent. Door middel van cursussen, trainingen en workshops blijf ik me verrijken.

Mocht je meer over mijn loopbaan willen weten neem dan gerust een kijkje op mijn linked-in pagina.